Menu

Welke Samsung-telefoon moet je kopen? De Samsung line-up uitgelegd!

Samsung is het populairste merk op de smartphonemarkt, en dat is niet voor niks. Toch betekent het ook zeker niet dat alle Samsung-smartphones de moeite waard zijn. In deze video leg ik uit hoe de line-up van Samsung in elkaar zit en welke Samsung-smartphone je moet kopen.

De Galaxy-smartphones van Samsung zijn bij iedereen bekend. Sterker nog: voor veel mensen staat Galaxy bijna gelijk aan Android. Vooral de Galaxy S-toestellen en sommige smartphones in de Galaxy A-lijn zijn erg bekend en gaan als warme broodjes over de toonbank. Maar Samsung heeft veel meer toestellen in de aanbieding. Wat dacht je van de Galaxy M-lijn, de Galaxy Xcover en de Galaxy Z Flip?

Samsung Galaxy A41 review overzicht

In deze video neem ik je door de hele line-up van Samsung mee. Ik vertel je waarom de goedkope smartphones van Samsung vaak wat minder de moeite waard zijn dan de dure toestellen, en welke Samsung-smartphones op dit moment de beste keuzes zijn. Na het zien van deze video ben je dus weer helemaal bij als het gaat om de nieuwste Samsung-smartphones.