Menu

Over SmartphoneMan

Moeilijk hè? De juiste smartphone kiezen. Er zijn steeds meer merken actief op de smartphonemarkt en de toestellen lijken steeds meer op elkaar. Welke voor jou het beste is, kan een moeilijke zoektocht zijn. Het goede nieuws is dat slechte smartphones bijna niet meer bestaan. Dus wat je ook kiest, meestal zit je wel goed. Toch kan een beetje hulp natuurlijk geen kwaad.

SmartphoneMan is een onafhankelijke website die erop gericht is om je te helpen bij het kiezen van een nieuwe smartphone. Met gedegen reviews van de nieuwste smartphones, lijstjes van de beste toestellen én de SmartphoneKiezer waarmee je in een aantal vragen het beste toestel voorgeschoteld krijgt zorgt SmartphoneMan ervoor dat jij in een handomdraai je ideale smartphone vind.

Onafhankelijk en ervaren

SmartphoneMan Dominick

SmartphoneMan is een project van Dominick Viëtor, die al sinds 2008 actief is als telecomjournalist. Eerst voor GSM Helpdesk en All About Phones, daarna voor WANT en nu dus op eigen benen als SmartphoneMan. Die ervaring zorgt ervoor dat Dominick de smartphonemarkt door en door kent en gedegen advies kan uitbrengen.

SmartphoneMan werkt altijd onafhankelijk en laat zich niet betalen om smartphones in top-lijstjes op te nemen of een betere beoordeling te geven. Zo kun jij er altijd vanop aan dat je een eerlijk en goed advies krijgt. Wel is het zo dat smartphones beoordeeld worden in een relatief korte reviewperiode van 1 a 2 weken, waardoor langetermijnproblemen niet aan het licht komen. Dat is helaas onvermijdelijk en iets dat voor alle reviews van techproducten geldt.

Verdienmodel

SmarphoneMan verdient geld via automatisch gegenereerde advertenties en met affiliate links. Dat laatste betekent dat als jij een smartphone koopt via een link op SmartphoneMan, dat SmartphoneMan daar mogelijk een commissie voor krijgt. Dit verandert niks aan de prijs die jij betaalt en zal nooit invloed hebben op welke toestellen er aangeraden worden. Wel kan het zo zijn dat SmartphoneMan bepaalde webwinkels aanraadt om deze reden.