Menu

Welke Motorola-telefoon moet je kopen? De Motorola line-up uitgelegd!

Motorola is sinds jaar en dag een populaire smartphonefabrikant in de budgetklasse. En hoewel het portfolio in de basis simpel in elkaar zit, is het door een wildgroei aan modellen uiteindelijk vaak lastig om wegwijs te worden. In deze video help ik je daarmee en vertel ik je wat de beste Motorola-smartphones zijn.

Je kent Motorola waarschijnlijk nog wel van vroeger, toen de Razr-klaptelefoons overal in het straatbeeld te vinden waren. Die hoogtijdagen liggen achter ons, maar dat betekent niet dat Motorola niet meer meedoet in de huidige smartphonemarkt. Sterker nog: met de Motorola Moto G-lijn heeft de fabrikant al vele jaren een van de populairste lijnen in het budgetsegment in handen. En zelfs de Razr maakte vorig jaar een comeback met de introductie van vouwbare schermen. Anno 2021 is er een tweede generatie nieuwe Razr, wat meteen de duurste Motorola-smartphone op de markt is. De echte kracht van Motorola zit hem echter in het budgetsegment, bij toestellen als de Moto G 5G Plus en Moto E7 Plus.

Motorola Moto G9 Plus 01

Maar waar er vroeger gewoon één Moto G was, kent de Moto G-lijn inmiddels een wildgroei aan modellen. Het afgelopen jaar bracht Motorola bijna een dozijn aan Moto G-modellen op de markt. Welke je het beste kunt kopen? Daar help ik je mee in deze video. Ik neem je door de hele line-up van Motorola mee. Dat je moet opletten bij de leeftijd van je Motorola-toestel vanwege het updatebeleid, en welke Motorola-smartphones op dit moment de beste keuzes zijn. Na het zien van deze video ben je dus weer helemaal bij als het gaat om de nieuwste Motorola-smartphones.