Menu

Samsung Galaxy S21 Ultra review: de ultieme smartphone

De Samsung Galaxy S21 Ultra is de overtreffende trap van de Samsung Galaxy S21-lijn. De telefoon is het beste wat Samsung te bieden heeft in een smartphone, en heeft zelfs wat trekjes van de Note-lijn overgenomen. In deze review vertel ik je er alles over.

Een groot, mooi en scherp scherm, vier indrukwekkende camera’s, super prestaties, een gigantische batterij en een ontzettend uitgebreide featureset. De Samsung Galaxy S21 Ultra heeft nogal wat voordelen. Daar staat wel iets tegenover: een torenhoge prijs van ruim 1150 euro, waarmee deze Samsung Galaxy S21 Ultra een van de duurste smartphones van het moment is.

Toch is die prijs, in ieder geval in de huidige smartphonemarkt, wel te rechtvaardigen. De smartphone kent zo goed als geen nadelen en heeft ook voldoende extra’s boven de gewone Galaxy S21-toestellen. Daarmee is de S21-lijn beter in balans dan de S20-lijn van vorig jaar. Tegenover de Samsung Galaxy S21 (Plus) heeft de Ultra een groter en mooier scherm, S-Pen ondersteuning voor de liefhebber, betere batterij, een betere selfiecamera en een uitgebreider camerasysteem. In deze review vertel ik je er alles over.