Menu

Smartphone koopje: Xiaomi Mi 9 voor €250

Xiaomi Mi 9 deal uitgelicht

Amazon heeft net voet aan wal gezet in Nederland en stunt zo nu en dan met een goede smartphone voor bijzonder weinig geld. Vandaag in de aanbieding: de Xiaomi Mi 9 voor €250.

De Mi 9 was de topsmartphone van Xiaomi van vorig jaar en kostte tot voor kort nog bijna €400. Toen belandde hij al in mijn top 5-lijst van smartphones onder €400, wat wel aangeeft dat de Xiaomi Mi 9 voor €250 een bijzonder goede deal is. Toen ik nog werkzaam was bij WANT maakte ik er de volgende video over, waarin ik alles over het toestel vertel.

Xiaomi Mi 9 deal

De Mi 9 heeft een mooi en modern ontwerp met een groot 6,4-inch oledscherm aan de voorkant. Hij is dankzij zijn Snapdragon 855-chipset en 6GB werkgeheugen bijzonder snel en mist ook verder eigenlijk bijna niks. Hij heeft een uitgebreid camerasysteem dat bestaat uit een 48-megapixel hoofdcamera, een 12-megapixel zoomcamera en een 16-megapixel groothoekcamera; zo heb je voor alle situaties de juiste camera bij de hand. Ondanks zijn lage prijs heeft hij een aantal luxe functies, zoals draadloos opladen, supersnelladen en een vingerafdrukscanner die in het scherm verwerkt zit.

Het grootste nadeel is dat de MIUI-software van Xiaomi grafisch niet de mooiste Androidschil is en soms wat advertenties laat zien. Andere nadelen die uit reviews naar voren komen, zoals het gebrek aan stereospeakers en de niet-waterdichte behuizing, zijn voor deze prijs eigenlijk niet meer relevant. Wie voor minder dan €300 een Android-smartphone wil kopen heeft aan de Mi 9 dus eigenlijk de perfecte keuze.

Enthousiast geworden? Je kunt de Xiaomi Mi 9 hier kopen voor €250.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Xiaomi Mi 9 en twijfel je welke smartphone je moet kopen? In de SmartphoneMan keuzetool help ik je aan de hand van een paar simpele vragen op weg.