Menu

Smartphone superdeal: scoor een Xiaomi Poco F2 Pro voor €492

Xiaomi Poco F2 Pro deal uitgelicht

De Xiaomi Poco F2 Pro kwam pas vorige week uit in Nederland met een adviesprijs van €599. Voor dat geld is hij al behoorlijk goed, maar inmiddels kun je er zelfs nog €100 op besparen bij Amazon. Een uitstekende deal!

Goedkoopste topsmartphone

Het maakt de Xiaomi Poco F2 Pro zelfs de goedkoopste smartphone met topspecificaties anno 2020. De Poco F2 Pro heeft namelijk bijna alles in huis wat je van een vlaggenschip mag verwachten tegenwoordig. Hij wordt aangedreven door de razendsnelle Qualcomm Snapdragon 865-chipset, ondersteunt 5G en heeft een groot en randloos 6,7-inch amoledscherm. Bijkomend voordeel: de Poco F2 Pro heeft als een van de weinig high-endtelefoons nog een audiojack.

Natuurlijk zijn er ook wat concessies gedaan om deze lage prijs te halen. De Poco F2 Pro heeft bijvoorbeeld geen hoge verversingssnelheid in zijn scherm en het camerasysteem is niet heel indrukwekkend. De 64-megapixel hoofdcamera klinkt leuk, maar presteert vooral in het donker niet zo goed als de camera’s van echte topsmartphones. Ook ontbreekt een zoomcamera op het toestel. Snufjes als een waterdichte behuizing en draadloos opladen kun je ook wel vergeten, maar dat is geen drama.

Xiaomi Poco F2 Pro deal

Xiaomi Poco F2 Pro superdeal

Is de Poco F2 pro daarmee de ideale flagship killer? Wat mij betreft niet; daarvoor mist het toestel toch teveel. Maar wie een super krachtige 5G-smartphone wil voor een mooi prijsje, kan wel uitstekend bij deze Xiaomi Poco F2 Pro deal terecht. Voor €492 krijg je namelijk wel heel erg veel waar voor je geld.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Poco F2 Pro en twijfel je welke smartphone je moet kopen? In de SmartphoneMan keuzetool help ik je aan de hand van een paar simpele vragen op weg.