Menu

Samsung Galaxy S22 Ultra vs OnePlus 10 Pro: alles erop en eraan

De Samsung Galaxy S22 Ultra en OnePlus 10 Pro zijn twee van de meest luxe Android-smartphones op de markt. In deze video vertel ik je welke van de twee de beste keuze is voor jou.

De Samsung Galaxy S22 Ultra en OnePlus 10 Pro zijn allebei erg goede smartphones, met alles erop en eraan. Het prijsverschil is wel groot: zo’n 300 euro op dit moment. Daarmee is de OnePlus 10 Pro voor koopjesjagers sowieso de betere keuze, want ik kan je alvast verklappen dat de verschillen tussen de twee smartphones nou ook weer niet zo groot zijn.

Samsung Galaxy S22 Ultra vs OnePlus 10 24

Is de Samsung Galaxy S22 Ultra die extra €300 dan waard? Dat hangt van je perspectief af, maar er valt zeker wat voor te zeggen. Met zijn S-Pen, betere software-ondersteuning, officieel waterdichte behuizing en uitgebreidere camera’s is de Galaxy S22 Ultra zeker uitgebreider en op sommige vlakken beter dan de OnePlus 10 Pro. Tegelijk is de OnePlus 10 Pro voor mensen die geen extreme power-users zijn misschien de fijnere smartphone. Het ontwerp is wat handzamer en minder groot, het scherm heeft een mooiere witbalans en de accu en vooral laadfunctie winnen het ook. Deze smartphones kennen kortom allebei hun plekje, maar voor de meeste mensen zal de OnePlus 10 Pro eerder een aanrader zijn.