Menu

Dit zijn de beste Black Friday-smartphonedeals van 2021

Black Friday is weer aangebroken en wordt ook in Nederland steeds populairder. Vorig jaar vertelde ik je waar je op moet letten voor een goede Black Friday deal, dit jaar zet ik de beste smartphonedeals op Black Friday op een rijtje.

De losse toestel-deals die ik in deze video behandel zijn (klik op de toestelnaam om hem te kopen) de Motorola Moto G100, Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Pro, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy A52s en Xiaomi Mi 11i.

Motorola Edge 20 Pro vs OnePlus 9 05

Daarbij wel een kleine disclaimer: ik heb deze lijst op donderdag samengesteld, dus het zou kunnen dat er vandaag nog goede deals bijgekomen zijn die ik gemist heb. Maar meestal maken winkels deals wel van tevoren bekend of zijn ze zelfs al deze hele week geldig. Ik verwacht dus niet echt iets belangrijks te missen.

Een goede Black Friday-deal wordt gekenmerkt door een hoge korting tegenover de reguliere prijs, maar de telefoon moet natuurlijk ook de moeite waard zijn voor het bedrag dat hij kost. Die twee criteria heb ik aangehouden om deze lijst samen te stellen. Daarbij kijk ik zowel naar losse toestellen, waar goede kortingen tussen de €50 en €100 liggen.

Samsung Galaxy A52 vs Galaxy A52s01

In combinatie met een abonnement kun je een nog veel hogere korting krijgen, hoewel die deals wel minder doorzichtig zijn. Ook los van Black Friday zijn er namelijk soms erg goede aanbiedingen voor een smartphone met een abonnement. Hoe dan ook kan zo’n aanbieding erg interessant zijn, en vooral Tele2 heeft uitgepakt. De provider biedt niet alleen zijn 20GB-abonnement goedkoper dan normaal aan, maar heeft ook nog eens ontzettend goede toestelkortingen in combinatie met dat abonnement. Denk aan een Samsung Galaxy A52s voor €165 of een Motorola Edge 20 Pro voor €227.