Menu

Apple iPhone 12 Pro Max review: groter is beter

De Apple iPhone 12 Pro Max is de grootste en beste iPhone van dit jaar. De smartphone heeft een betere camera dan de ‘kleine’ iPhone 12 Pro, en ook de batterij wint het. In deze review vertel ik je er alles over.

Net als de andere toestellen in de iPhone 12-serie, heeft de iPhone 12 Pro Max een vernieuwd ontwerp, Ceramic Shield-scherm, MagSafe-laden en 5G als de grootste upgrades. Nieuw is dat de camera van de iPhone 12 Pro Max duidelijk de beste is: hij heeft een grotere sensor én in body stabilisatie tegenover zijn kleine broer. Vooral bij slechtere lichtomstandigheden zorgt dat voor merkbaar betere foto’s.

Apple iPhone 12 Pro Max 08

Tegelijk liggen de goedkope iPhones en de 12 Pro Max dichter bij elkaar dan ooit. De iPhone 12 Pro Max kost zo’n €350 meer dan de iPhone 12, en heeft vooral zijn wat betere en uitgebreidere camera, luxere behuizing en grotere batterij als voordelen tegenover de basis-iPhone. Of dat je zoveel geld waard is, is een erg persoonlijke keuze. Die kan ik niet voor je maken, maar ik kan je er wel mee helpen door je in deze video alles over de Apple iPhone 12 Pro Max te vertellen.