Menu

Samsung Galaxy Watch 3 review: briljante bediening

De Samsung Galaxy Watch 3 is een uitgebreide smartwatch met slimme bediening. Bovendien is hij al even verkrijgbaar, waardoor de prijs erg meevalt. In deze review vertel ik je er alles over.

Samsung stond aan de wieg van de smartwatch-markt. Horloges met camera, horloges waar je mee kan bellen en horloges waar je volledige websites mee kunt bekijken; Samsung heeft het allemaal gehad. Met de Galaxy Watch-lijn van de afgelopen jaren zijn wat van die features verdwenen en ingeruild voor betere gebruiksvriendelijkheid. Daar plukt deze Galaxy Watch 3 de vruchten van: vanwege zijn slimme bedieningsring en fijne besturingssysteem is het een van de prettigst werkende smartwatches. Bovendien is hij ontzettend uitgebreid, en kun je er bijna alles mee wat je tegenwoordig van een smartwatch mag verwachten.

Samsung Galaxy Watch 3 02

Behalve dat hij slim is, is de Galaxy Watch 3 ook een erg goed fitnesshorloge. Hij heeft een ingebouwde GPS, is voorzien van een hoogtemeter, kan muziek streamen, heeft een hartslagmeter en kan zelfs simpele hartfilmpjes maken. De Samsung Health-app heeft heel wat mogelijkheden en kan synchroniseren met populaire diensten als Strava. Het enige dat eigenlijk ontbreekt is een goede batterijduur: na zo’n 2 dagen is de Watch wel leeg en dat is natuurlijk onhandig als je bijvoorbeeld een meerdaagse trektocht gaat maken.