Menu

OnePlus Buds Pro review: win een laptoptas van OnePlus!

De OnePlus Buds Pro is het eerste paar draadloze oordopjes van OnePlus met actieve ruisonderdrukking en kenmerkt zich door zijn ontzettend toffe ontwerp. In deze review vertel ik je er alles over én maak je kans op een laptoptas van OnePlus.

OnePlus heeft inmiddels een behoorlijke geschiedenis opgebouwd met (draadloze) oordopjes. De Bullets en later Buds werden gekenmerkt door hun goede prijs-kwaliteitverhouding en prima geluidskwaliteit. Die focus op de prijs is bij de OnePlus Buds Pro verdwenen: de oordopjes zijn met €150 niet heel goedkoop. Maar OnePlus hoopt voor dat bedrag wel een uitgebreid totaalpakket te bieden dat nog steeds erg aantrekkelijk is.

OnePlus Buds Pro

Om dat voor elkaar te krijgen, heeft OnePlus een prima geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en een berg functionaliteit gecombineerd met een stijlvol ontwerp. Bovendien werken de oortjes uitstekend samen met smartphones van OnePlus, dus als je OnePlus gebruiker bent hebben ze nog een extra streepje voor. Ook met andere smartphones functioneren de oordopjes overigens prima, maar gaat het allemaal net wat minder vlekkeloos.

Om de lancering van de nieuwe Buds te vieren geef ik in samenwerking met OnePlus een Urban Traveler Backpack weg. Zo doe je mee om die te winnen:

1. Zorg dat je geabonneerd bent op SmartphoneMan op YouTube
2. Vul deze Google Form in

Je hebt tot zondag 5 september 2021 de tijd om mee te doen; aan het einde van de dag op 5 september maak ik de winnaar van de rugzak bekend in de reacties onder deze video en via de mail.