Menu

OnePlus Buds Z review: betaalbaar, goed en comfortabel

Na de Buds heeft OnePlus dit jaar ook de OnePlus Buds Z op de markt gebracht. Het tweede paar draadloze oordopjes van de fabrikant, en het eerste draadloze in-ear model. In deze review leg ik je uit waarom de OnePlus Buds Z zeker de moeite waard zijn.

De OnePlus Buds Z kosten €59 en voor dat geld krijg je een opvallend compleet setje draadloze oordopjes. Ze hebben een draagsensor, een deels waterdichte behuizing en prima geluidskwaliteit. Vooral die laatste valt op: met hun stevige bas klinken de oortjes ondanks hun lage prijs lekker. Ook de geluidskwaliteit voor telefoon- of Skype-gesprekken is prima en daarmee zijn deze Buds Z breed inzetbaar.

OnePlus Buds Z

Het ontwerp van de OnePlus Buds Z is qua uiterlijk niet erg verrassend, maar wel fijn. Omdat de oordopjes bijzonder licht zijn én goed in je oor zitten, kun je ze overal voor gebruiken. Of je nou een hele dag zit te videobellen of een rondje gaat hardlopen; de Buds Z komen altijd van pas. Het enige échte nadeel is dat je het volume van de muziek niet kunt aanpassen, en ook de plaatsing in het doosje is niet ideaal. Daar houdt het ook mee op qua nadelen en dat maakt de Buds Z een erg goede keuze.