Menu

Welke Samsung-telefoon moet je kopen in 2022? Samsung line-up uitgelegd!

Samsung is al jaren het populairste merk op de smartphonemarkt, en lijkt alleen maar beter te worden. Waar vroeger vooral de topsmartphones van Samsung een directe aanrader waren, scoort het bedrijf nu over de hele linie goed. In deze video leg ik uit hoe de line-up van Samsung in elkaar zit en welke Samsung-smartphone je moet kopen.

Voor veel mensen zijn er maar twee spelers op de smartphonemarkt: iPhone en Galaxy. De merknaam van Samsung’s smartphones staat voor veel mensen gelijk aan een Android-smartphone. Dat de Android-markt een stuk breder is dan alleen wat Samsung te bieden heeft moge duidelijk zijn, maar het geeft wel aan hoe groot de merkbekendheid van Samsung is. Vooral de Galaxy S- en Galaxy A-toestellen zijn erg bekend en populair. Maar Samsung heeft veel meer toestellen in de aanbieding. Wat dacht je van de Galaxy M-lijn, de Galaxy Xcover en de Galaxy Z Flip?

Samsung Galaxy S21 FE vs Galaxy S22 17

In deze video neem ik je mee door de hele line-up van Samsung mee. Ik begin met een overzicht van waar Samsung-smartphones voor staan en wat ze onderscheidt van andere merken. Daarna neem ik je mee door de vier grote lijnen in het portfolio van Samsung en vertel ik je welke Samsung-smartphones op dit moment de beste keuzes zijn. Kortom: ha het zien van deze video ben je weer helemaal bij als het gaat om de nieuwste Samsung-smartphones.