Menu

Welke OnePlus-telefoon moet je kopen in 2023? OnePlus line-up uitgelegd!

OnePlus begon zo’n 10 jaar geleden als smartphonemerk voor liefhebbers. Inmiddels is het merk meer mainstream geworden en duidelijk gelieerd aan zusterbedrijf Oppo. Daarmee heeft OnePlus wat van zijn charme verloren, maar de smartphones van het merk zijn zeker nog steeds interessant. In deze video neem ik je mee langs de line-up van OnePlus.

OnePlus is van een liefhebbersmerk waarvan eigenlijk elke smartphone goed was, uitgegroeid tot een mainstream speler op de smartphonemarkt. Daarmee is het niet meer het bijzondere en alom geprezen merk dat het ooit was, maar gelukkig maakt OnePlus nog steeds behoorlijk wat goede smartphones. Met de OnePlus 11 heeft het merk bijvoorbeeld een goede balans tussen luxe functies en een relatief lage prijs in het topsegment gevonden.

OnePlus Nord CE 2 10

OnePlus-telefoons koop je vooral om hun goede prestaties, snelle laadfunctie en goede allround pakket voor een prijs die vaak nét iets onder die van de concurrentie ligt. Bovendien kiest OnePlus vaak voor een mix van bijzondere afwerkingen en fijne materialen. De software is niet meer wat het ooit geweest is, maar nog steeds fijn. Vooral de OnePlus 11, OnePlus 10 Pro en OnePlus Nord 2T zijn interessante keuzes op dit moment.