Menu

Maak kans op een Sony WH-1000XM3 headset!

SmartphoneMan heeft sinds vorige week 1000 abonnees op YouTube, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Komende week maak jij kans op een Sony WH-1000XM3 headset!

Zo doe je mee

  • Bekijk de bovenstaande video
  • Zorg dat je geabonneerd bent op het YouTube-kanaal van SmartphoneMan
  • Vul de Google Form onderaan de pagina in

Bedankt!

Voordat je het fomulier invult, wil ik je allereerst graag bedanken! Ruim drie maanden geleden begon ik met het project SmartphoneMan. In die drie maanden is het YouTube-kanaal hard gegroeid en heb ik ontzettend veel steun van jullie gekregen.

Ik ga er keihard aan werken om die groei de komende maanden door te zetten en jullie op de hoogte te houden van de beste nieuwe smartphones. Ik heb de komende tijd nog de nodige interessante video’s voor je in petto, dus stay tuned!

Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000XM3 is een van de beste noise cancelling headphones van dit moment. Ik gebruik hem zelf al een tijdje naar volle tevredenheid en hij kwam recent zelfs als de winnaar van een uitgebreide headset-vergelijking die ik schreef voor Techzine uit te bus. De opvolger van de headset, de Sony WH-1000XM4, is net aangekondigd en op een aantal vlakken verbeterd, maar de XM3 blijft een geweldig apparaat.

Bron: WANT/Dominick Vietor

De koptelefoon klinkt heerlijk, hij is ontzettend comfortabel en de actieve ruisonderdrukking behoort tot de besten die je kunt krijgen. Een regelrechte topper, dus. Dat Sony na bijna twee jaar met deze headset nog steeds tot de top van de markt behoort geeft wel aan hoe goed het apparaat is.

Vul het formulier hieronder in, en wie weet is ‘ie binnenkort van jou! Deelnemen kan tot vrijdag 21 augustus, uiterlijk zaterdag 22 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.