Menu

Samsung Galaxy S21 FE review: betaalbare alleskunner

De Samsung Galaxy S21 FE – of voluit S21 Fan Edition – is de opvolger van de razendpopulaire S20 FE en brengt alle functies uit de Galaxy S-lijn naar een breder publiek. In deze review leg ik je uit dat deze smartphone de ultieme allrounder is.

De Samsung Galaxy S21 FE was toen hij voor €750 uitkwam wat aan de dure kant. Inmiddels betaal je er €570 voor, en voor dat geld is het een uitstekende deal. De Samsung Galaxy S21 FE is geenszins een spannende smartphone, maar brengt alle functies die een high-end toestel een high-end toestel maken naar een betaalbaar prijspunt. Denk aan een waterdicht ontwerp, een uitstekende camera, een geweldig updatebeleid en draadloos opladen.

Samsung Galaxy S21 FE 08

Bovendien doet hij niks echt verkeerd en zijn de concessies die Samsung heeft gedaan voor de meeste mensen goed te verteren. Zaken als een luxe ontwerp, super hoge schermhelderheid en supersnelladen zijn leuk, maar voor veel mensen niet essentieel. Dat heeft Samsung met dit toestel goed begrepen. Het enige dat echt wat beter had gekund in deze Galaxy S21 FE, is de batterij.