Menu

Samsung Galaxy Note 20 Ultra review: groot, groter, grootst

De Galaxy Note-lijn van Samsung is al sinds jaar en dag heer en meester op de markt van grote smartphones. Het gigantische scherm en de S-Pen maken de Galaxy Note tot een bijzonder toestel. Is de Samsung Galaxy Note 20 Ultra net zo goed als zijn voorgangers? Je ziet het in deze video.

Samsung gaat met de Galaxy Note 20 Ultra nog een stapje groter: de telefoon heeft een 6,9-inch scherm en is daarmee een van de grootste smartphones ooit. Dat scherm kun je niet alleen met je vinger bedienen, maar ook met de meegeleverde S-Pen. Een slimme en super uitgebreide stylus die je in het toestel kunt opbergen. Dat alleen al is voor sommige mensen een reden om een Galaxy Note te kopen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra achterkant

Gelukkig heeft deze smartphone ook los van de S-Pen heel wat in zijn mars. Hij is razendsnel, heeft een geweldige camera, is waterdicht en heeft een van de beste schermen die je in een smartphone kunt vinden. Het ontwerp is uitgebreid, de telefoon heeft fijne software en hij zit boordevol extra’s. Toch maakt dat de Galaxy Note 20 Ultra niet per se tot de beste smartphone van het moment. Qua batterij, prestaties, biometrische beveiliging en camera zit hij net wat onder de top van de markt en de prijs is flink. In deze video maak ik de balans op.