Menu

Winactie: maak kans op een LG Velvet

Met de Velvet slaat LG een nieuwe weg in. Deze topsmartphone van LG is vanaf morgen verkrijgbaar in Nederland en introduceert een nieuwe ontwerptaal en strategie voor LG. In de bovenstaande video vertel ik je er alles over en maak je kans om een LG Velvet te winnen.

Topsmartphone vanaf 3 juli verkrijgbaar

De LG Velvet kost €650 en zal vanaf vrijdag 3 juli in Nederland verkrijgbaar zijn. LG positioneert het toestel dus net onder de top van de markt en doet niet mee in de race naar de nieuwste specificaties. In plaats daarvan zet LG een bijzonder ontworpen smartphone met een paar unieke extra’s neer. De LG Velvet kan draadloos opladen, is waterdicht en heeft zelfs een extra militaire certificatie om aan te geven hoe stevig hij is. Op multimediavlak voegt LG een aantal unieke features toe én rust het bedrijf de smartphone gewoon nog uit met een 3,5mm audiojack. Bovendien kun je de LG Velvet op een aantal manieren uitbreiden. De LG Stylus-pen maakt tekenen en aantekeningen maken op de smartphone wel heel makkelijk en met de Dual Screen-accessoire kun je beter gamen en multitasken op het toestel. Andere unieke features zijn onder andere het opnemen van ASMR-video’s en audio bokeh in een video.

LG Velvet overzicht

De specificaties van de Velvet zijn goed en modern, maar niet de top van de markt. De smartphone heeft een Snapdragon 765G-chipset van Qualcomm en ondersteunt 5G. Het 6,8-inch P-OLED display is mooi en contrastrijk, maar heeft geen extra hoge verversingssnelheid zoals veel andere smartphones in het hogere segment. De LG Velvet heeft een 48-megapixelcamera met daarnaast een 8-megapixel groothoekcamera en een 5-megapixel dieptesensor. De 4300mAh-accu kan met 25 watt snelladen en met 9 watt draadloos opladen. In deze video hoor je meer over de LG Velvet; een volledige review volgt binnenkort.

LG Velvet achterkant

Zo maak je kans op de LG Velvet

In samenwerking met LG mag SmartphoneMan een LG Velvet weggeven. Kans maken op de smartphone is heel eenvoudig en gaat als volgt: