Menu

OnePlus Buds Pro 2 review: prachtige alleskunners

Prachtig ontworpen draadloze oordopjes met een complete featureset en een fijn geluid voor €160. Dit zijn de OnePlus Buds Pro2!

De OnePlus Buds Pro 2 zijn complete oordopjes met vooral een ontzettend mooi ontwerp. De two-tone finish geeft ze een eigen uitstraling en maakt ze tot een van de mooiste oortjes die ik ooit gezien heb. Daar komt bij dat ze lekker licht zijn en daardoor prima in je oren zitten. Functioneel zijn de oordopjes lekker compleet, met onder andere multipoint-ondersteuning, draadloos laden, een prima batterij en een uitgebreide app. Er zijn twee nadeeltjes, namelijk dat je het volume niet kunt regelen op de oortjes zelf en dat de kwaliteit van de microfoon niet je-van-het is.

OnePlus Buds Pro 2 25

Wat dat betreft zijn de OnePlus Buds Pro 2 een aanrader, maar je moet wel wat voor het ontwerp willen betalen. De geluidskwaliteit van de oortjes is weliswaar goed en de ruisonderdrukking prima, beide aspecten zijn ook niet erg bijzonder. Dat betekent dat je als het ontwerp niet zo belangrijk voor je is en je vooral een prima setje draadloze oortjes wilt, je ook een goed alternatief kunt krijgen voor een paar tientjes minder.