Menu

JBL Go 3 review: vrolijk speakertje voor onderweg

De Go-lijn van JBL is al jaren geliefd om zijn compacte ontwerp, lage prijs en relatief goede geluidskwaliteit. Inmiddels is de JBL Go 3 uit, en in deze review vertel ik je er alles over.

JBL Go 3 05

Verreweg de grootste upgrade van de JBL Go 3 zit hem in het ontwerp. Het is niet meer een saai vierkant doosje, maar een vrolijk ontworpen speakertje met draag-haakje aan de zijkant. Je kunt hem in allerlei kleuren krijgen, hij is stevig én volledig waterdicht. Dat maakt deze speaker een leuke verschijning die je zonder zorgen overal bij je kunt steken.

Ook niet onbelangrijk: de geluidskwaliteit van de Go 3 is vooruit gegaan. Hij klinkt voller en minder schel dan de Go 2, en zet voor zijn formaat eigenlijk prima geluid neer. Je kunt er geen groot feest mee bouwen, maar je tent, hotelkamer of auto van een lekker muziekje voorzien is geen probleem. Veel meer dan dat muziekje luisteren kun je overigens niet met de Go 3: er is geen app bij beschikbaar en hij heeft geen microfoon zodat je hem voor gesprekken kunt gebruiken. Enfin: hij is met zijn €40 erg betaalbaar, ziet er goed uit en klinkt lekker en veel meer kun je ook niet vragen.