Menu

OnePlus Nord 2T review: eenvoudige upgrade scoort uitstekend

De OnePlus Nord 2T is een eenvoudige upgrade tegenover zijn voorganger. Hij heeft snelle prestaties, een goede camera en weinig minpunten voor €375. In deze review zie en hoor je er alles over.

De OnePlus Nord 2T is niet echt een spannende upgrade tegenover de OnePlus Nord 2, zeker gezien er bijna een jaar tussen de twee toestellen zit. Hij is iets sneller, kan iets sneller opladen en wordt langer ondersteund vanwege zijn leeftijd; that’s it. Bovendien is hij – in ieder geval in mijn ogen – iets lelijker geworden.

OnePlus Nord 2T 03

Toch is de OnePlus Nord 2T ook nu weer een uitstekende smartphone. Het is nog steeds een van de snellere toestellen in zijn klasse, de camera presteert prima en de telefoon heeft een mooi scherm. De batterij presteert ruim voldoende en zit razendsnel weer vol. Echt grote nadelen heeft de Nord 2T niet. Hij is niet volledig waterdicht, kan niet draadloos opladen en het frame is van plastic, maar dat zijn allemaal zaken die voor dit geld eerder regel dan uitzondering zijn. Het updatebeleid is niet zo goed als dat van sommige concurrerende toestellen, maar zal voor de meeste gebruikers nog steeds ruim voldoende zijn. Een echte aanrader, dus.