Menu

Dit zijn de beste smartphones van januari 2021: koopwijzer

De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn uit te vinden welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand januari 2021. De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT. In deze video komen de volgende smartphones aan bod: de Xiaomi Poco X3 NFC, de Oppo Find X2 Lite, de Xiaomi Mi 10T, de OnePlus 8T en de Samsung Galaxy S20 FE.

Xiaomi Poco X3 NFC review

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er een heleboel nieuwe smartphones aan zitten te komen. Die zijn er echter nog niet, en dus zijn de updates aan de koopwijzer deze maand relatief klein. Hier en daar is een toestel slechter verkrijgbaar en daarmee duurder geworden, en vervangen door een ander model dat nu de betere deal is. Zo verving de Xiaomi Mi 10T de Xiaomi Poco F2 Pro en kwam de OnePlus 8T voor de OnePlus 8 in de plaats. In grote lijnen zijn het echter nog steeds dezelfde smartphones die de lijst bevolken. Telefoons als de Xiaomi Poco X3 NFC en Samsung Galaxy S20 Fan Edition maken dan ook hun rentree in deze video.

De video bevat deze en meer high-lights van de volledige koopwijzer. Toestellen die de afgelopen maand uitgekomen zijn, sterk in prijs gedaald zijn of gewoon ontzettend goed zijn. Alle smartphones in deze video zijn zeer de moeite waard, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw ideale toestel er net niet tussen zit. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je natuurlijk terecht in de reacties.