Menu

Dit zijn de beste smartphones van februari 2021: koopwijzer

De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn uit te vinden welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand februari 2021. De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT. Aan bod komen de Xiaomi Poco M3, de Motorola Moto G 5G Plus, de LG Velvet, de Apple iPhone 11 en de Samsung Galaxy S21.

LG Velvet overzicht

De eerste smartphones van 2021 zijn inmiddels op de markt en sommige oudere toestellen zijn stevig in prijs gedaald. Tegelijk zijn sommige toppertjes van eerdere edities ook wat duurder geworden, waarmee ze zichzelf uit de markt prijzen. Dat alles brengt wat welkome vernieuwing in de SmartphoneMan koopwijzer. In deze video neem ik je mee door de meest interessante smartphones in de nieuwe lijst, zoals de nieuwe Samsung Galaxy S21 en de Motorola Moto G 5G Plus. Die laatste is de afgelopen tijd stevig in prijs gedaald. Goed nieuws, want het was al een erg goede deal en inmiddels is het toestel bijna onweerstaanbaar voor iedereen die een goede budgetsmartphone wil.

Nog een smartphone die flink in prijs gedaald is, is de LG Velvet. Je koopt hem tegenwoordig voor €399 en krijgt voor dat bedrag een erg complete en luxe smartphone. Zijn stevige waterdichte behuizing, draadloze laadfunctie en behoorlijk goede camera zijn allemaal punten die voor het toestel spreken. Verder behandel ik in deze video nog de Xiaomi Poco M3 en de Apple iPhone 11. De eerste is een fijn toestel voor iedereen die een smartphone voor een bodemprijsje wil; de tweede een erg goede keuze voor wie niet teveel wil betalen voor zijn iPhone.