Menu

Dit zijn de beste smartphones van december 2020: koopwijzer

De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn uit te vinden welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand december 2020.

De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT. In de video worden de volgende smartphones behandeld: de Motorola Moto G8 Power, de Motorola Moto G 5G Plus, de Xiaomi Poco F2 Pro, de Xiaomi Mi 10, de OnePlus 8 Pro.

Veel groot nieuws was er niet in de smartphonemarkt de afgelopen maand. Logisch, want oktober is traditioneel een van de drukste tech-maanden en daarna ontstaat een kleine stilte. De vernieuwingen in de lijst komen dan ook vooral van prijswijzigingen. Diverse toestellen zijn deze maand een stuk goedkoper geworden, en daarmee erg de moeite waard. Denk aan de Motorola Moto G 5G Plus en Xiaomi Mi 10. Vooral die eerste is interessant, omdat het op dit moment de goedkoopste 5G-smartphone is én een van de snelste en meest complete toestellen die je voor €250 kunt krijgen.

De video bevat deze en meer high-lights van de volledige koopwijzer. Toestellen die de afgelopen maand uitgekomen zijn, sterk in prijs gedaald zijn of gewoon ontzettend goed zijn. Alle smartphones in deze video zijn zeer de moeite waard, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw ideale toestel er net niet tussen zit. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je natuurlijk terecht in de reacties.