Menu

Top 5: de beste smartphones onder €500 in 2023

Op zoek naar een luxe smartphone met snelle chip en goede camera, zonder al te veel te betalen? Dan zit je hier goed, want in deze video bespreek ik de vijf beste smartphones onder €500. Dat zijn de Apple iPhone SE 2022, de Motorola Edge 30 Pro, de Google Pixel 6, de Xiaomi 12 en de Oppo Find X5.

Als je genoegen wilt nemen met een iets ouder toestel, kun je voor minder dan €500 een erg goede smartphone krijgen. Dit geld is voldoende voor een luxe smartphone met bijna topprestaties. Vaak vind je in deze klasse oude topmodellen, of gewoon erg goede middenklassers. Vooral op Android-gebied valt er veel te kiezen, maar als je wilt kun je zelfs een redelijk recente en goede iPhone krijgen voor dti geld. Zo zie je maar weer dat een goede smartphone echt niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Xiaomi 12 38

Wie graag een iPhone wil voor dit geld, zit bij de Apple iPhone SE 2022 wel goed. Dat toestel is op een aantal vlakken verouderd, maar toch ook modern en goed. Wie niet aan iOS vast zit, heeft een ruime keuze uit luxere en completere modellen. Zo is de Oppo Find X5 een erg goede en uitgebreide smartphone die net onder €500 verkrijgbaar is. Xiaomi doet goede zaken met de vrij compacte en luxe 12 en liefhebbers van een schone Android-schil kunnen bij de Motorola Edge 30 Pro of Google Pixel 6 terecht. Die laatste is bovendien een goede optie als je een smartphone wilt die lang en snel geüpdatet wordt.