Menu

Top 5: de beste smartphones onder €500 in 2021

Voor €500 koop je een prima smartphone die maar op weinig vlakken echt onderdoet voor de top. Snelle chipsets, goede camera’s en mooie ontwerpen liggen voor dit bedrag allemaal binnen handbereik. In deze video vertel ik je meer over de vijf beste opties! Dat zijn de Google Pixel 4a, de Apple iPhone SE 2020, de LG Velvet, de OnePlus Nord, de Xiaomi Mi 10T Pro.

LG Velvet overzicht

Voor €500 krijg je een luxe smartphone met bijna topprestaties. De beste opties in deze klasse zijn oude toptoestellen, of middenklassers die gewoon erg goed scoren. Zo komen de ‘budgettoestellen’ van zowel Apple als Google in de lijst voor: de iPhone SE 2020 en Google Pixel 4a zullen lang updates blijven krijgen, hebben uitstekende camera’s en presteren allround goed.

In ieder geval geldt voor deze smartphones: je hoeft geen genoegen meer te nemen met een matig scherm of een slechte camera. De prestaties doen maar weinig onder voor de echte top, en 5G is in de meeste gevallen aanwezig. Voor het gros van de mensen zijn dit smartphones die alles kunnen wat ze willen en meer. Echte toppertjes dus; in deze video vertel ik je welke toestellen het beste zijn en waarom ze zo goed zijn. Veel kijkplezier!