Menu

Dit zijn de beste smartphones van september 2020: koopwijzer

De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn te ontdekken welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand september 2020. De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT.

Vooral Xiaomi is lekker bezig en staat vanwege gedaalde prijzen twee keer in de lijst deze maand. De Xiaomi Redmi Note 9 Pro scoort goed in de budgetklasse met een prijs die inmiddels gedaald is tot €210. Wil je een beter toestel? Dan is de Poco F2 Pro van hetzelfde Xiaomi voor €350 een uitstekende keuze. Ook Oppo heeft een plekje in de budgetregionen van de video weten te bemachtigen, terwijl in het duurdere segment Apple en OnePlus vertegenwoordigd worden.

In deze video behandel ik de high-lights van die lijst. Toestellen die de afgelopen maand uitgekomen zijn, sterk in prijs gedaald zijn of gewoon ontzettend goed zijn. Alle smartphones in deze video zijn zeer de moeite waard, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw ideale toestel er net niet tussen zit. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je natuurlijk terecht in de reacties onder deze video.