Menu

Dit zijn de beste smartphones van oktober 2020: koopwijzer

De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn uit te vinden welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand oktober 2020. De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT. In deze video worden de volgende smartphones besproken: de Xiaomi Redmi 9, de Xiaomi Poco X3 NFC, de Motorola Moto G 5G Plus, de LG Velvet en de OnePlus 8.

De afgelopen maand zijn heel wat smartphones flink in prijs gedaald en dat zorgt voor een interessante nieuwe lijst. Nieuwe binnenkomers zijn bijvoorbeeld de LG Velvet en Motorola Moto G 5G Plus, die respectievelijk nog €430 en €300 kosten. Beiden uitstekende deals voor wie een goedkope 5G-smartphone wil. De Moto G 5G Plus is een goede basis-optie met snelle prestaties, een mooi scherm en een uitstekende batterij. Wie een wat meer fancy toestel wil, moet bij de LG Velvet zijn. Die biedt dezelfde basisspecs, maar is waterdicht, een stuk luxer ontworpen en kan draadloos opladen.

De video bevat deze en meer high-lights van de lijst. Toestellen die de afgelopen maand uitgekomen zijn, sterk in prijs gedaald zijn of gewoon ontzettend goed zijn. Alle smartphones in deze video zijn zeer de moeite waard, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw ideale toestel er net niet tussen zit. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je natuurlijk terecht in de reacties onder deze video.

No Comments

    Leave a Reply